Ovo ljeto donosi nam prvi “VIKEND FEST” u Banjaluci na tvrđavi Kastel

Otkaži sve obaveze, planiraj vikend na vrijeme!

Mislimo VIKEND FEST planiraj na vrijeme, jer ovo ljeto donosi nam još jedan spektakl na tvrđavi Kastel u Banjaluci, prvi VIKEND FEST zakazan je za 13. i 14. jul.

Pored do sada uveliko brendiranih i poznatih festivala u gradu kao što je “Demofest” ili “Fresh Wave” koji u svom repertoaru već godinama imaju rokenrol i elektronsku muziku i kao takvi su se pozicionirali kod publike ove godine pojavljuje se Vikend fest.

Na prvom Vikend festu nastupiće Aco Pejović prvog dana festivala 13. jula dok je drugi dan 14. jul rezervisan za nastup Lepe Brene.

“Osluškujući publiku u gradu te određenim analizama došli smo do zaključka da ljubiteljima festvalskih koncepta nedostaje jedan baš ovakav festival i odlučili da ga pozicioniramo na tvrđavu Kastel. Oba izvođača oduševljena su idejom nastupa na velikoj pozornici tvrđave Kastel. Lepa Brena zadnji put u Banjaluci nastupila je prije 10 godina na stadionu FK Borac i tada je interesovanje bilo veliko baš kao i sada, što je pokazatelj da nekada jedna od najvećih jugoslovenskih zvijezda još uvijek žari i pali u regionu”, rekao je Novak Čičković PR festivala.

Sa druge strane Aco Pejović imaće svoj prvi veliki koncert u Banjaluci i to baš na bajkovitom Kastelu što obećava sjajnu atmosferu koju ovaj pjevač napravi na svim svojim nastupima širom regiona.

“Trudićemo se da i narednih godina dovodimo velika imena sa prostora bivše Jugoslavije trudeći se osluškujući želje publike da iz godine u godinu festival sve više napreduje. Prošle godine smo počeli sa solističkim koncertom Marije Šerifović takođe na Kastelu i tako zadali od samog početka visoke norme i velika očekivanja za spektakularnim koncertima. Preporučujemo svim gostima da što prije dođu na sam festivalski prostor. Prije nastupa glavnih izvođača otmosferu će zagrijati domaći izvođači i DJ-evi,” rekao je Novak.

Ulaznice se mogu kupiti preko servisa kupikartu.ba te na Trgu Krajine u Banjaluci. Ulazak na festivalski prostor od 19:30h (velika scena tvrđave Kastel)

Jednodnevna ulaznica 15 KM
Ulaznica za dva dana 20 KM
VIP ulaznica po danu 30 KM

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*
*