Cvijanović: Nemjerljiv doprinos boraca u stvaranju Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je najiskrenije čestitke predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomiru Savčiću povodom 25 godina od osnivanja tog udruženja, naglasivši da je nemjerljiv doprinos koji su borci dali u borbi za stvaranje i očuvanje Srpske.

“Zbog toga imamo odgovornost da njegujemo duboko poštovanje i trajno čuvamo sjećanje na njihova hrabra djela. Snaga i jedinstvo koje smo pokazali u odbrambeno-otadžbinskom ratu obavezuju nas da danas, kada živimo u miru, zajednički radimo na očuvanju i jačanju položaja Srpske i njenih institucija”, ocijenila je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da očuvanje Republike Srpske i zaštita prava svih kategorija stanovništva koje su učestvovale u njenom stvaranju Srpske ostaju trajna obaveza i opredjeljenje republičkih institucija, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

“Uz iskreno uvjerenje da će Vlada Srpske u saradnji sa Boračkom organizacijom nastaviti da radi na unapređenju položaja boraca i njihovih porodica, srdačno Vas pozdravljam”, navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*
*