Mesić i Gotovina sklopili albanskog orla

Provokacijama sklapanjem ruku u simbol “albanskog orla” pridružili su se i bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić i Ante Gotovina.

Društvenim mrežama kruže njihove slike podrške Albancima iz švajcarske reprezentacije Granitu Džaki i Džerdanu Šaćiriju, koji su baš gestikuliranjem “dvoglavog albanskog orla” proslavili golove protiv Srbije u utakmici protiv švajcarske reprezentacije.

Da ne ostaje sve na simbolu orla, upućuju vijesti da su se pojavili i video snimci hrvatskih i albanskih navijača iz švajcarskog Berna, kako zajedno cijepaju i pale zastavu Srbije. Na tim snimcima se vidi i kako jedan huligan u dresu reprezentacije Hrvatske zubima kida srpsku trobojku.

Potez Šaćirija, Džake, kao i kapitena švajcarskog tima Stefana Lihštajnera, prošao je samo sa opomenom i kaznom od ukupno 25.000 švajcarskih franaka (po 10.000 za Džaku i Šaćirija), iako Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ne toleriše političke poruke.

Fenix@MarijaSpas

Hrvatska demokratska zemlja clanica EU, sramotno. http://www.pink.rs/politika/77526/bolesne-provokacije-ustasko-albanske-koalicije-nemaju-kraja-gotovina-i-mesic-pokazivali-albanskog-orla-i-podrzali-dzaku-i-sacirija-foto 

BOLESNE PROVOKACIJE USTAŠKO-ALBANSKE KOALICIJE NEMAJU KRAJA – Gotovina i Mesić pokazivali albanskog…

Nakon provokacija švajcarskih reprezentativaca Đerdana Šaćirija i Granita Džake na utakmici sa Srbijom kada su pokazivali dvoglavog orla i poremećenih izjava Fudbalskog saveza Albanije da će jednog…

pink.rs

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*
*