“NIKO NIJE HTIO DA NAM POMOGNE” Jeziva istina o tuči na tribinama: Srpsku porodicu BRUTALNO tukla osmorica Brazilaca

U meču Srbije i Brazila, koji je za reprezentaciju Srbije bio istorijski, srpski fudbaleri izvukli su deblji kraj. Ali i jedna srpska porodica koja se našla na tribinama da bodri svoj nacionalni tim.

I ako je nakon pojavljivanja fotografija tuče između srpskih i brazilskih navijača izgledalo kao da su Srbi opet poslali ružnu sliku u svijet, porodica koja se našla u centru pažnje pozvala je redakciju portala “Telegraf.rs” i detaljno objasnila šta se dogodilo.

-Od početka utakmice doživljavali smo najružnije provokacije od navijača Brazila, koji su sjedeli ispred nas. Pokazivali su nam srednji prst, na polni organ i dobacivali najgore psovke. Ja sam bio na utakmici sa ocem i majkom, koja je sve to slušala i gledala. Moj otac je neko vrijeme ćutao i trpio, ali im je u jednom trenutku rekao da prestanu.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

U tom trenutku, jedan od Brazilaca ustaje i kreće na njega. Taj brazilski navijač počinje da udara mog oca, a pridružuje mu se još njih sedam. Ja, naravno, pokušavam da ga odbranim. Nažalost, i moja majka se bori sa njima – rekao je za “Telegraf” sin muškarca koji je napadnut.

U tom trenutku nema nikoga da im pomogne jer policija ne reaguje, a na tom dijelu tribine je samo jedan redar.

– Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagovali ni na to što je napadnuta jedna žena – rekao je on.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Otac i on su prošli sa tjelesnim povredama, dok je majka, na sreću, nepovrijeđena.

– Bili smo na sve tri utakmice naše reprezentacije, doputovali smo iz Ciriha. Na prva dva meča nismo imali nikakve probleme i nismo ni slutili da ovako nešto može da nam se desi – razočaran je mladić, prenosi Blic.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*
*